Finanssi- ja vakuutusala

Säästä prosesseissa aikaa, paranna laatua ja huomioi sääntely

Finanssi- ja vakuutusalan monimutkaiset prosessit vaativat tarkkuutta. Järjestelmämme avulla ne hoituvat nopeasti, vähentäen samalla inhimillisiä virheitä.

Asiakkaitamme matkan varrelta

Virtaviivaista ja tehosta prosesseja järjestelmämme avulla

Järjestelmämme auttaa muuntamaan monimutkaisetkin prosessit yksinkertaisiksi, säästäen runsaasti aikaa ja poistaen inhimillisiä virheitä.

Helppokäyttöinen järjestelmämme varmistaa automaattisesti, että käyttäjän tekemät toimet ovat linjassa sekä prosessienne että alan sääntelyn kanssa.

Käyttökohteet

Järjestelmämme käyttökohteita finanssi- ja vakuutusalalla

Tyypillisiä haasteita finanssi- ja vakuutusalalla

Listaus ei ole tyhjentävä, mutta tässä on muutamia, joihin olemme törmänneet.

Järjestelmämme hyötyjä finanssi- ja vakuutusalan toimijoille

Järjestelmämme taipuu moneen, mutta tässä on tyypillisiä hyötyjä, joita alan toimijat saavat.

Näe järjestelmän toiminta omin silmin!

Lyhyessä esittelyssä muodostamme käyttöösi soveltuvan demon, niin näet käytännössä kuinka järjestelmämme voi mullistaa työarkesi.

Mitä hyötyjä Steve the Clerk tarjoaa?

Järjestelmä, joka ei näytä eikä tunnu vanhanaikaiselta

Järjestelmämme on suunniteltu olemaan käyttäjälle mahdollisimman yksinkertainen ja miellyttävä käyttää. Helppokäyttöisyys säästää työaikaa ja työntekijän hermoja. Visuaalisesti esiin tuotujen vaihtoehtojen avulla myös sääntelyn alaiset monimutkaiset prosessit hoituvat alusta loppuun asti nopeasti, tuottamatta harmaita hiuksia.

Vältä virheet ja nopeuta prosesseja automaattisten valintojen avulla

Ei enää eri dokumenttien ja Excelien välillä jatkuvaa tarkistustyötä tietoja täyttäessä. Järjestelmä määritetään teidän prosesseja tukevaksi, jonka pohjalta se osaa tuoda kuhunkin tilanteeseen sopivat valinnat automaattisesti esiin.

Aloita pienesti. Vakuutu. Skaalaa.

Järjestelmä mukautetaan tarpeisiinne sopivaksi, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Voit alkuun ottaa järjestelmän käyttöön vaikka ainoastaan yhtä toimintoa, kuten tarjouslaskentaa varten ja skaalata myöhemmin myös muihin toimintoihin. Järjestelmän käyttö on mahdollista skaalaata kattamaan jopa koko organisaation toiminnot.

Tuo, rikasta ja siirrä dataa.

Yhdistämällä yrityksen ohjelmistot järjestelmäämme, voit tuoda dataa useista eri lähteistä, nopeuttaen prosesseja yhä enemmän. Järjestelmän sisällä tuotua dataa voidaan rikastaa yhdistämällä useiden tietolähteiden dataa ja sen jälkeen siirtää ohjelmistojen välillä. Näin varmistut tiedon laadusta ja kaikissa ohjelmistoissa on jatkuvasti ajankohtaiset ja yhtenevät tiedot.

Integraatiot

Yhdistä tarvitsemasi CRM-, ERP- ja PDM-järjestelmät sekä muut ohjelmistot

Yhdistämällä tarvitsemasi järjestelmät, säästät selkeää aikaa ja vaivaa sekä vältät inhimilliset virheet. Järjestelmämme varmistaa saumattoman tiedonkulun eri järjestelmien välillä sekä mahdollistaa myös syötetyn datan jalostamisen. Pystymme toteuttamaan integraation mihin tahansa integraatioita tukevaan järjestelmään / ohjelmistoon.

Ota yhteyttä

Järjestelmän käyttöönotto

Olemme karsineet prosessin sisältämään vain olennaiset vaiheet, jotta voimme siirtyä nopeasti toiveidenne toteuttamiseen, varmistaen tinkimättömän laadukkaan järjestelmän.

Varaa aika tapaamiseen, esitä toiveesi ja nykyiset käytänteet — näiden pohjalta pääsemmekin jo aloittamaan!

Toteutamme halutut toiminnot tiiviissä yhteistyössä kanssanne ja valmiin järjestelmän käyttöönottoon pidämme sekä pääkäyttäjille että loppukäyttäjille koulutuksen.

Kysyttävää?

Myyntipäällikkö
Mikko Heiska
040 0212930
mikko.heiska@stevetheclerk.com