Maailman helpoin tapatehdä tarjouksia.


CPQ-ohjelmistomme avulla sinulla on enemmän aikaa asiakkaillesi.

Nopeampi tarjousprosessi

CPQ -ohjelmistossa myyjä rakentaa asiakkaalle tarjouksen tekemällä valintoja kirjoittamisen sijaan.

Visuaaliset ja näyttävät tarjous ja tilausvahvistus dokumentit rakentuvat automaattisesti tehtyjen valintojen perusteella. Voit siis unohtaa vanhojen tarjouspohjien käyttämisen aiheuttamat sisältö- ja hinnoitteluvirheet sekä hintojen ja tarjouksen oikeellisuuden tuplatarkastamisen.

Asiakkaamme ovat onnistuneet nopeuttamaan useita tunteja kestäviä tarjousprosessejaan kymmeniin minuutteihin parantaen samalla tarjouksien sisällön ja tiedon laatua.

Parempi tiedon laatu

Ohjelma mukautuu myyjän tekemiin valintoihin tarjoamalla vain sellaisia vaihtoehtoja, jotka ovat yhteensopivia aikaisempien valintojen kanssa. Tämä parantaa tiedon laatua ja vähentää inhimillisiä virheitä.

Tarjous ja tilausvahvistusten sekä muiden dokumenttien parantunut tiedon laatu näkyy myös tehokkuutena yrityksen tuotannossa ja muissa toiminnoissa. Tilaus-toimitusprosessin lähtötietojen ollessa oikein, myös yrityksen muilla prosesseilla on mahdollisuus onnistua. Yrityksesi toiminnan kannattavuus paranee, kun häiriöt tilaus-toimitusprosessissa vähenevät.

CPQ -ohjelmisto tekee jokaisesta myyjästä tuoteasiantuntijan tarjoamalla myyjälle kaikki tarvittavat tiedot tuotteesta myyntitilanteessa. Tämä tehostaa tietotaidon siirtymistä yrityksen sisällä ja auttaa etenkin uusia myyjiä kasvamaan paremmiksi myyjiksi nopeammin.

49%

ENEMMÄN ANNETTUJA TARJOUKSIA

26 %

PAREMPI KAUAPANTEKOSUHDE

27%

LYHYEMPI MYYNTISYKLI

19%

SUUREMPI LIIDIEN KÄÄNNYTYSSUHDE

CPQ RESEARCH FINDINGS BY ABERDEEN GROUP 2013

Kuka on Steve?


Steve on täydellinen myyntiassistentti, joka on erikoistunut konfigurointiin, hinnoitteluun ja tarjouksien tekemiseen. Steve tekee töitä 24/7 auttaen myyjiäsi tunnistamaan asiakkaan tarpeen ja rakentamaan asiakkaan tarpeeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun.

VISUAALISUUS JA KÄYTETTÄVYYS

Olemme ottaneet vahvasti huomioon käyttäjän ja käytettävyyden näkökulman ohjelmistokehityksessä. Olemme siksi karsineet kaiken turha pois, jotta ohjelmiston käyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja helposti opittavaa.

Selainpohjaisen ohjelmistomme käyttöliittymät ovat responsiivisia, joten voit tehdä tarjouksia myös puhelimella ja tabletilla.

KORKEA MUOKATTAVUUS

Olemme kehittäneet edistyksellisen tavan määritellä monimutkaisiakin tuoterakenteita ja ehdollisuuksia helposti ja visuaalisesti.

Hyödynnämme paljon drag & drop sekä muita visuaalisia ja helppokäyttöisiä toimintatapoja, jotka tekevät järjestelmän käyttöönotosta saamamme palautteen perusteella – yllättävän mukavaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voi itse rakentaa, määritellä ja ylläpitää tuotteisiinsa liittyvät säännöt ja ehdollisuudet visuaalisesti ilman että asiakkaan tarvitsee osata ohjelmoida. Korkea muokattavuus mahdollistaa myös ohjelmiston nopean käyttöönottamisen.

INTEGRAATIOT

Voimme integroida CPQ -ohjelmiston yrityksesi ERP, CRM tai PDM-järjestelmiin.